#298: Wrong Turn 2: Dead End (2007)

13.10.2007

Lyhyt arvostelu: Kaksi pistettä tisseistä, yksi Battle Royale -paidasta.

Pitkä arvostelu: Tämä menee nyt kyllä aika lailla fiilispohjalta, mutta näemmä olen valmis antamaan tälle enemmän pisteitä kuin ykkösosalle, vaikka elokuvan varsinaisista meriiteistä voisin itsekin alkaa vänkäämään vastaan.

Täyttä paskaahan tämä oli, mutta silti jollakin tavalla, ainakin paikoin, viihdyttävää paskaa. Suuri osa elokuvan nautinnosta perustui siihen, kun pystyi kavereiden kanssa arvuuttelemaan, kuka kuolee seuraavaksi, kuka näyttää ensimmäisenä tissit ja kuinka monen minuutin päästä elokuva loppuu.

Erään henkilöhahmon päällä ollut Battle Royale -paita kertoi omalla tavallaan siitä, että täysin vakavalla naamalla elokuvaa ei ollut tehty. Kunniaa oli osoitettu tuon BR:n lisäksi ainakin Rambolle, Wes Cravenille ja jopa The Toxic Avengerille. Erityisesti Henry Rollinsin (mitä hän teki koko elokuvassa?!) toikkairointi Rambona sai hymyn suupieliin.

Elokuvateknisesti tekele oli kuitenkin surkea. Jännitystä ei syntynyt, yllätyksiä ei ollut, musiikki (olikohan siinä edes musiikkia?) ja äänimaisema olivat surkeita, toimintakohtauksissa kameran heilunnalla haettu “kuvan elävöittäminen” epäonnistui surkeasti ja kuvan hidastus- ja nopeutuskohdat (yksi kutakin) olivat täysin epäolennaisia. Pari ihan mielenkiintoista yksittäistä kohtaakin (ei edes kohtausta) kuitenkin oli, ne liittyivät molemmat kuolemiin.

Ei tämän katsomista kyllä voi suositelle kenellekään, mutta mikäli kuitenkin päätät tämän nähdä, hanki suojaksesi hyvä humala.

3/10

IMDb | Elonet | Movietron

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: